Uputstvo

Klijent ulazi u sterilnu sredinu, na samom ulazu u objekat izuje obuću i čarape i smešta u cipelarnik, dezinfikuje ruke, ako je unapred rezervisao termin ide u prostor za masažu, odlaže svu odeću, mantil, torbu u orman, u suprotnom bira tretman i satnicu uz mogućnost produžetka iste. Na klijentu (podrzumevamo oba pola), kod dece je obavezno prisustvo staratelja, ne sme ostati ništa od ličnih stvari. Klijent dobija bade mantil, kupaći peškir, jednokratno upotrebljive papuče, jednokratni papirni donji veš (u većini slučajeva klijenti se masiraju nagi) i upućuje u kupaonicu na tuširanje. Na povratku u prostor za masiranje sledi tretman masaže I dezinfekcije stopala u električnom masažeru 10 minuta. Za to vreme pripremamo sto za masiranje, postavljamo navlaku i peškire kako bi klijent imao uvid u to da je prostirka čista, a uzima se iz ormana u prostoriji masiranja.

Nakon iste, klijent obriše stopala, leže na sto za masiranje i pristupa se dezinfekciji stopala i delova tela za masiranje specijalnim sredstvom oplemenjeno prijatnim mirisom. Sredstva za masiranje su ulja za masažu, bebi ulja, losioni i balzami za vreme i posle sunčanja, hladni i topli gelovi, hidrantne kreme, pantenol krema, anticelulit gel, mleko za telo, razni buteri (čokolada, med…) i, naravno, talk…Gost može, na svoju odgovornost, doneti svoje sredstvo za masiranje. Maske za lice su deo tretmana. Za vreme masaže na TV uređaju se reprodukuje muzika, spotovi I drugi sadržaji sa interneta. Posedujemo wi-fi tako da klijenti mogu obavljati i poslovne radnje za vreme tretmana…Sve vreme boravka klijenta u studiju poslužuje se ili samoposlužuje flaširanom vodom, prirodnim sokom, svežim domaćim i južnim voćem, lešnikom, bademom, kikirikijem. Staklena čaša se poslužuje…Nakon završenog tretmana, klijent se može istuširati, mada to nije obavezno, jer mnnogi žele da im sredstva za masiranje ostanu i hrane kožu. Saslušaćemo Vaše pridike ili pohvale ako ih imate i nakon toga pristupamo naplati usluge. Nakon svakog produžetka tretmana klijentu se jasno saopštava vreme trajanja i cena. Može se platiti gotovinom u dinarima, svim platnim karticama (POS terminalom Banke Intesa), čekom.

Nakon toga ćemo Vas svakako upoznati sa ostalom ponudom i trenutnim akcijama…

 

Profesionalni maseri

Naši profesionalni i sertifikovani maseri

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Dušan

Maser - terapeut

Jana

Maser - terapeut

Aleksandra

Maser - terapeut

Nataša

Maser - terapeut

Peđa

Maser - terapeut

Andrija

Maser - terapeut

Anđela

Maser - terapeut

Irena

Maser - terapeut

Anđela

Maser - terapeut

Reviews

Šta naši klijenti kažu

Najbolje mesto za masažu u Beogradu.
Terapeuti su uvek prijatni i nasmejani. Po dolasku Vas uvek ponude pićem i kakvo god da Vam je raspoloženje, poprave Vam dan. Komunikacija je odlična i profesionalna – u svakom trenutku možete da kažete koji intenzitet Vam najviše odgovara.
Prostor je lepo uređen, atmosfera je opuštajuća. Uvek je čisto. Definitivno probajte hedonističku masažu celog tela koja je fenomenalna.