Šta je Relax-antistres švedska klasična masaža?

relax masaza

Relax-antistres švedska klasična masaža predstavlja idealan izbor za sve koji žele da se opuste i oslobode stresa.

Kao najpopularniji oblik masaže, švedska masaža nudi mnoge prednosti koje su prepoznate širom sveta.

Ova vrsta masaže je posebno osmišljena kako bi pružila maksimalno opuštanje kroz meki pritisak i nežne pokrete, čime se postiže optimalno smanjenje napetosti i stresa.

Istorijat švedske masaže

Švedska masaža, kako joj ime sugeriše, potiče iz Švedske i konačno je oblikovana u 19. veku.

Razvijena od strane Per Henrika Linga, ova masaža je postala temelj modernih tehnika masaže koje se koriste danas. Karakterišu je dugi, nežni pokreti koji se izvode u pravcu srca, čime se podstiče cirkulacija krvi i limfe, te doprinosi opštem osećaju dobrobiti.

Detalji švedske klasične masaže

Trajanje i tehnike relax masaže

Relax-antistres švedska klasična masaža traje 40 minuta i podrazumeva masažu celog tela. Ključne tehnike uključuju nežne, duge pokrete koji se izvode u pravcu srca, čime se postiže optimalna relaksacija. Ova masaža koristi klasična ulja koja omogućavaju glatko klizanje ruku terapeuta po koži, bez izazivanja iritacije.

Prednosti masaže

Masaža blagog pritiska idealna je za osobe koje preferiraju nežniji pristup. Posebno je pogodna za:

  • Senzitivne osobe: Osobe koje ne vole jače masaže mogu uživati u blagom pritisku švedske masaže.
  • Decu i adolescente: Masaža je pogodna za decu od 15-17 godina, omogućavajući im da se opuste bez rizika od povreda.
  • Trudnice: Blagi pritisak i pažljivo osmišljeni pokreti čine ovu masažu sigurnom i efikasnom za trudnice.
  • Osobe sa zdravstvenim problemima: Osobe sa povišenom glikemijom mogu bezbedno uživati u ovoj masaži, jer nema jakog pritiska koji bi mogao izazvati nelagodnost ili povrede.

excellence masaza relax

Kako se izvodi Relax-antistres švedska klasična masaža?

Proces masaže počinje udobnim smeštanjem klijenta na masažni sto, nakon čega sledi nežno nanošenje ulja. Terapeut započinje masažu dugim, laganim pokretima koji se kreću u pravcu srca. Ovi pokreti pomažu u poboljšanju cirkulacije i smanjenju napetosti mišića.

Posebna pažnja posvećuje se ključnim delovima tela, kao što su leđa, ramena, noge i ruke. Terapeut koristi tehniku gnječenja, trljanja i laganog tapkanja kako bi dodatno opustio mišiće i olakšao napetost. Svaki pokret je pažljivo osmišljen kako bi pružio maksimalno opuštanje bez izazivanja bola.

Iskustvo u Excellence Massage Belgrade

Excellence Massage Belgrade je poznat po visokokvalitetnim uslugama masaže koje pružaju sertifikovani terapeuti sa dugogodišnjim iskustvom. Naši terapeuti su stručnjaci za različite tehnike masaže i posvećeni su pružanju najbolje moguće usluge svakom klijentu.

Bez obzira da li dolazite sa unapred zakazanim terminom ili spontano, naš tim će se pobrinuti da se osećate udobno i opušteno. Svaka soba za masažu je dizajnirana da pruži miran i prijatan ambijent, omogućavajući vam da se potpuno opustite i uživate u tretmanu.

Relax-antistres švedska klasična masaža je savršen izbor za sve koji žele da se oslobode stresa i napetosti na nežan i prijatan način. Bez obzira da li ste senzitivna osoba, trudnica, ili jednostavno neko ko preferira blagi pritisak, ova masaža će vam pružiti osećaj opuštanja i revitalizacije. Posetite Excellence Massage Belgrade i prepustite se rukama naših iskusnih terapeuta koji će se pobrinuti da vaše iskustvo bude nezaboravno.

relax masaza