UPUTSTVO

Klijent ulazi u sterilnu sredinu, na samom ulazu u objekat izuje obuću i čarape i smešta u cipelarnik, dezinfikuje ruke, ako je unapred rezervisao termin ide u prostor za masažu, odlaže svu odeću, mantil, torbu u orman, u suprotnom bira tretman i satnicu uz mogućnost produžetka iste. Na klijentu (podrzumevamo oba pola), kod dece je obavezno prisustvo staratelja, ne sme ostati ništa od ličnih stvari. Klijent dobija bade mantil, kupaći peškir, jednokratno upotrebljive papuče, jednokratni papirni donji veš (u većini slučajeva klijenti se masiraju nagi) i upućuje u kupaonicu na tuširanje. Na povratku u prostor za masiranje sledi tretman masaže I dezinfekcije stopala u električnom masažeru 10 minuta. Za to vreme pripremamo sto za masiranje, postavljamo navlaku i peškire kako bi klijent imao uvid u to da je prostirka čista, a uzima se iz ormana u prostoriji masiranja.

Nakon iste, klijent obriše stopala, leže na sto za masiranje i pristupa se dezinfekciji stopala i delova tela za masiranje specijalnim sredstvom oplemenjeno prijatnim mirisom. Sredstva za masiranje su ulja za masažu, bebi ulja, losioni i balzami za vreme i posle sunčanja, hladni i topli gelovi, hidrantne kreme, pantenol krema, anticelulit gel, mleko za telo, razni buteri (čokolada, med…) i, naravno, talk…Gost može, na svoju odgovornost, doneti svoje sredstvo za masiranje. Maske za lice su deo tretmana. Za vreme masaže na TV uređaju se reprodukuje muzika, spotovi I drugi sadržaji sa interneta. Posedujemo wi-fi tako da klijenti mogu obavljati i poslovne radnje za vreme tretmana…Sve vreme boravka klijenta u studiju poslužuje se ili samoposlužuje flaširanom vodom, prirodnim sokom, svežim domaćim i južnim voćem, lešnikom, bademom, kikirikijem. Staklena čaša se poslužuje…Nakon završenog tretmana, klijent se može istuširati, mada to nije obavezno, jer mnnogi žele da im sredstva za masiranje ostanu i hrane kožu. Saslušaćemo Vaše pridike ili pohvale ako ih imate i nakon toga pristupamo naplati usluge. Nakon svakog produžetka tretmana klijentu se jasno saopštava vreme trajanja i cena. Može se platiti gotovinom u dinarima, svim platnim karticama (POS terminalom Banke Intesa), čekom.

Nakon toga ćemo Vas svakako upoznati sa ostalom ponudom i trenutnim akcijama…

Ekselencija masaža Beograd

Naš Profesionalni tim

Aleksandra
Maser-terapeut
Aleksandra 2
Maser-terapeut
Andjela 1
Maser-terapeut
Andjela 2
Maser-terapeut
Andrijana
Maser-terapeut
Damjan
Maser-terapeut
David
Maser-terapeut
Dragana
Maser-terapeut
Irena
Maser-terapeut
Iva
Maser-terapeut
Jana
Maser-terapeut
Katarina
Maser-terapeut
Luka
Maser-terapeut
Marija
Maser-terapeut
Mile
Maser-terapeut
Milica
Maser-terapeut
Milutin
Maser-terapeut
Nataša
Maser-terapeut
Nikola
Maser-terapeut
Peđa
Maser-terapeut
Sandra
Maser-terapeut
Tijana
Maser-terapeut
Ekselencija masaža Beograd

Utisci naših klijenata sa Trip Advisor-a

Sacekaju Vas toplo, topla dobrodoslica, osoblje vas ponudi pićem, keksom sve besplatno,savršeno. Soba u kojoj sam imao masazu je bila topla i atmosfera je bila veoma prijatna.Najvažnije imao sam to zadovoljstvo da me masira jedan od najboljih, Mile.
Iz sobe sam izašao preporodjen, za ovu cenu svih usluga preporučio bih svima da dodju i posete Exellence Massage jer usluga svetska.
I love it! Excellence Massage is central, convenient, professional. It’s located in a beautiful house in the heart of Belgrade. From owner to staff, you always feel welcome. It’s also spotless, relaxing and well-priced. Totally recommended!!!
Predivna masaza. Svaka preporuka. Opustanje za vreme Corone. Na nagovor drugarice, radimo u bolnici, posle svog stresa i eugotije malo relaksa... Hvala na poklonu, maska i rukavice😍
sr_RSSR