Relax Masaža Beograd – Sve što treba da znate

relax masaza

U današnjem užurbanom svetu, stres i napetost postali su sastavni deo svakodnevnog života.

Kako bi se borili protiv tih negativnih uticaja, relax masaža postaje sve popularnija kao efikasan način za opuštanje i revitalizaciju. U Beogradu, Excellence Massage Belgrade nudi vrhunske relax masaže koje pomažu klijentima da se oslobode stresa, poboljšaju svoje opšte zdravlje i postignu stanje mira i ravnoteže.

Šta je Relax Masaža?

Relax masaža je oblik manuelne terapije koja se fokusira na opuštanje tela i uma. Cilj ove masaže je da se postigne maksimalno opuštanje kroz blagi, prijatni pritisak i sjedinjavanje protoka energije.

Za razliku od terapeutskih masaža koje ciljaju specifične mišićne bolove ili povrede, relax masaža je osmišljena kako bi smirila i opustila osobu, smanjujući stres i napetost.

Relax masaža može biti celokupna masaža tela ili parcijalna masaža specifičnih delova tela kao što su noge, stopala, leđa, ruke, abdomen, grudni koš, vrat i lice. Tretman uključuje spore, nežne pokrete koji umiruju nervni sistem i promovišu osećaj mira.

Tehnike Relax Masaže

Relax masaža koristi različite tehnike kako bi se postiglo optimalno opuštanje:

 1. Dugi, klizajući pokreti koji se izvode dlanovima ili prstima, čime se zagrevaju mišići i pripremaju za dublje tretmane.
 2. Kružni pokreti gnječenja koriste se za otpuštanje napetosti u mišićima i poboljšanje cirkulacije.
 3. Lagani, ritmični udarci prstima ili dlanovima stimulišu mišiće i poboljšavaju protok krvi.
 4. Duboki, kružni pokreti pritiska koriste se za razbijanje mišićnih čvorova i otpuštanje napetosti.
 5. Lagani, tresući pokreti pomažu u opuštanju mišića i smanjenju stresa.

relax masaza beograd

Prednosti Relax Masaže

Relax masaža pruža mnoge koristi koje mogu trajati danima nakon tretmana:

 1. Smanjenje stresa i anksioznosti: Relax masaža pomaže u smanjenju nivoa stresa i anksioznosti, omogućavajući vam da se osećate mirnije i opuštenije.
 2. Poboljšanje cirkulacije: Blagi pritisak i umirujući pokreti pomažu u poboljšanju cirkulacije krvi, što doprinosi boljoj ishrani tkiva i detoksikaciji organizma.
 3. Poboljšanje tonusa i izgleda kože: Masaža pomaže u poboljšanju elastičnosti i tonusa kože, čineći je zdravijom i blistavijom.
 4. Smanjenje napetosti mišića: Tehnike kao što su gladenje i gnječenje pomažu u otpuštanju mišićnih čvorova i smanjenju napetosti.
 5. Unapređenje borbe protiv stresa: Redovna relax masaža može pomoći u prevenciji bolesti povezanih sa stresom, kao što su nesanica, glavobolje i problemi sa varenjem.

Šta možete očekivati tokom Relax Masaže?

Tokom relax masaže, terapeut koristi posebna biljna ulja koja smirujuće utiču na nervni sistem. Pokreti su spori, nežni i umerenog do blagog pritiska, što omogućava potpuno opuštanje. Masaža se izvodi u mirnom i prijatnom ambijentu, često uz tihu muziku i adekvatno osvetljenje koje dodatno pomaže u smanjenju stresa.

Priprema za masažu uključuje oblačenje udobne odeće koju ćete lako skinuti i ponovo obući nakon tretmana. Komunikacija sa terapeutom je od izuzetne važnosti kako bi se osigurala maksimalna efikasnost masaže. Terapeut će vas pitati o vašim preferencijama u vezi pritiska i specifičnih delova tela na koje želite da se fokusira.

Mere predostrožnosti

Pre bilo kakve masaže, važno je pridržavati se određenih mera predostrožnosti:

 • Izbegavajte obilne obroke ili alkohol pre masaže.
 • Pijte dovoljno vode kako bi vašem telu pomogli da se oslobodi toksina.
 • Obavestite terapeuta ako ste trudni, bolesni, primate medicinsku terapiju, imali ste nedavnu povredu ili operaciju, ili ako imate alergije.

Cena Relax masaže u Beogradu

Cena relax masaže može varirati u zavisnosti od lokacije i iskustva terapeuta. U Beogradu, u Excellence Massage Belgrade, cena za 40 minuta relax masaže je 5,000 RSD. U poređenju sa masažama u banjama ili luksuznim spa centrima, gde cena može biti znatno viša, Excellence Massage Belgrade nudi vrhunsku uslugu po pristupačnim cenama.

Relax masaža je efikasan način za smanjenje stresa, poboljšanje opšteg zdravlja i postizanje stanja mira i ravnoteže. Bez obzira da li tražite celokupnu masažu tela ili parcijalnu masažu specifičnih delova tela, relax masaža u Excellence Massage Belgrade će vam pružiti potrebnu relaksaciju i revitalizaciju. Naši sertifikovani terapeuti će se pobrinuti da dobijete najbolju moguću uslugu u mirnom i prijatnom ambijentu.

Posetite Excellence Massage Belgrade i prepustite se rukama naših iskusnih terapeuta koji će se pobrinuti da vaše iskustvo bude nezaboravno. Zakoračite u svet opuštanja i harmonije, i dozvolite sebi da uživate u blagodetima relax masaže koja će vas osloboditi stresa i napetosti.

relax masaza