O nama

Dobrodošli u Ekselencija Masažu Beograd

Želimo Vam dobrodošlicu na sajt Ekselencija masaže Beograd, u nadi da ćete dobiti potpunu sliku o našoj ponudi vezanoj za profesionalnu masažu i druge sadržaje sa ciljem relaksacije I psiho-fizičkog odmora. Tretman je namenjen svim starosnim grupama i za oba pola, a kod maloletnih lica je obavezno prisustvo staratelja. Potrudili smo se da ambijentalno ne podseća na bolnicu, stan, čekaonicu, kancelariju, konkurenciju…
Našu prezentaciju možete videti na FACEBOOK-u , INSTAGRAM-u , TRIP ADVISOR-u, HALO OGLASIMA i NA VIDIKU.
Ciljano su radjene u 20 celina ( prostorija ): standardna soba, soba u stilu rani 20-ti vek… Samu masažu prate i drugi sadržaji: mogućnost poslovnog sastanka, porodičnog druženja kroz masažu i tretmane, kao i druženje kolega posle posla i razne druge mogućnosti. Studio nudi mogućnost zakupa, rezervaciju na satnicu posebnih prostorija ili celog prostora studija gde se i tada sprovode radnje iz cenovnika. Studio je opremljen savremenom tehnologijom koja koristi Wi Fi, poseduje sve pomoćne priključne uređaje, bežične tastature i daje dodatne mogućnosti za uživanje kroz muziku, spotove, poslovne radnje…
Cilj je bio biti drugačiji od drugih, protkano hedonizmom i negom (radimo i kozmetički tretman lica).
Ograđujemo se od negativnih pojava u društvu koji prate “masažu” što možete videti da je to protkano i kroz naše pravilnike. Locirani smo u strogom centru, najviše iz razloga bezbednosti.
Fiskalni račun je obavezan, u suprotnom, ne morate platiti uslugu. Plaćanje možete obaviti gotovinom, svim platnim karticama (POS terminal Banca Intesa) i avansno preko računa ili ličnim dolaskom u ul. Svetogorska 27. Radno vreme je 07:00 – 00:00 h.
Detaljnija objašnjenja možete dobiti telefonskim putem, preko mejla ili ličnim dolaskom u studio.
Excellence massage posluje u okviru firme “Ekselencija M.M.”. Na uvid možete dobiti sve dozvole i rešenja, sertifikate i protokole izdate od strane institucija Republike Srbije.
Kao i klikom na sledeće linkove:
-Rešenje Agencije za privredne registre,
-Potvrda o izvršenoj registraciji u Poreskoj upravi,
Naročitu pažnju posvećujemo stranom gostu, poslovnim ljudima, turistima, studentima i na taj način doprinosimo što kvalitetnijoj turističkoj ponudi Beograda i Srbije. Očekujemo Vas …
Brošuru, informator kao i turističku mapu Beograda u kojoj smo vidno obeleženi možete dobiti na svakom info pultu, recepciji hotela, hostela, aerodromu “ Nikola Tesla“ kao i važnijim mestima od kulturnog i turističkog značaja u gradu Beogradu.

Reviews

Šta naši klijenti kažu

Najbolje mesto za masažu u Beogradu.
Terapeuti su uvek prijatni i nasmejani. Po dolasku Vas uvek ponude pićem i kakvo god da Vam je raspoloženje, poprave Vam dan. Komunikacija je odlična i profesionalna – u svakom trenutku možete da kažete koji intenzitet Vam najviše odgovara.
Prostor je lepo uređen, atmosfera je opuštajuća. Uvek je čisto. Definitivno probajte hedonističku masažu celog tela koja je fenomenalna.