SPORTSKO-TERAPEUTSKA SPECIJAL SA HEDONISTIČKOM

Detalji masaže

Masaža celog tela za oba pola za utrenirana , fizički spremna, naviknuta na opterećenja , masaža intenzivnog relaksirajućeg pokreta, sa akcentom na određeni deo tela po izboru klijenta…Sve je začinjeno senzualnim pokretom kako bi se postigao potpuni psiho-fizički odmor…Klijent po želji može zatražiti istezanje ili deblokadu zglobova…Koriste se specijalna ulja i kreme DEPIL MEDIC SHOP COSMETICS. Po potrebi radimo i jakim pritiskom ( DEEP TISSUE) ako ima potrebe ili to klijent zahteva…Ledja se rade obavezno terapeutskom MASAŽOM, ostatak tela je mix sportske, terapeutske, relaksa , hedonističke…Klijent bira ženskog ili muškog terapeuta…

Vreme trajanja

100

Broj masera

Tip masaže

-

Cena masaže

Reviews

Šta naši klijenti kažu

Najbolje mesto za masažu u Beogradu.
Terapeuti su uvek prijatni i nasmejani. Po dolasku Vas uvek ponude pićem i kakvo god da Vam je raspoloženje, poprave Vam dan. Komunikacija je odlična i profesionalna – u svakom trenutku možete da kažete koji intenzitet Vam najviše odgovara.
Prostor je lepo uređen, atmosfera je opuštajuća. Uvek je čisto. Definitivno probajte hedonističku masažu celog tela koja je fenomenalna.

Kontakt i lokacija