RELAX-ANTISTRES ŠVEDSKA KLASIČNA MASAŽA MEKOG PRITISKA

Detalji masaže

Relax-antistres Švedska klasična masaža mekog pritiska u trajanju od 40 minuta podrazumeva masažu celog tela veoma blagog pritiska, obavezno se svi hvatovi rade u pravcu srca, dugi su a to su dve najosnovnije karakteristike švedske (klasične masaže) konačno oblikovane u 19.veku u Švedskoj, odatle joj i ime… Ova je jedna od njih, inače korisnici naših usluga vole više masaže u kombinaciji sa sportskom, terapeutskom, povremeno jačeg pritiska, pri čemu se dolazi do najboljih rezultata, odnosno, psiho-fizičkog odmora… Ova masaža se radi klasičnim uljem, uglavnom je upražnjavaju korisnici iz populacije koja ne voli jače masaže-senzitivne osobe, tamo gde se ne sme raditi jače a to su deca od 15-17 godina kao i trudnice, kod osoba sa povišenom glikemijom… Ovu masažu radimo veoma retko…

Vreme trajanja

40 min

Broj masera

1

Tip masaže

relax, anti-stress

Cena masaže

Reviews

Šta naši klijenti kažu

Najbolje mesto za masažu u Beogradu.
Terapeuti su uvek prijatni i nasmejani. Po dolasku Vas uvek ponude pićem i kakvo god da Vam je raspoloženje, poprave Vam dan. Komunikacija je odlična i profesionalna – u svakom trenutku možete da kažete koji intenzitet Vam najviše odgovara.
Prostor je lepo uređen, atmosfera je opuštajuća. Uvek je čisto. Definitivno probajte hedonističku masažu celog tela koja je fenomenalna.

Kontakt i lokacija