MASAŽA ZA TRUDNICE

Detalji masaže

Masaža za trudnice u trajanju od 60 minuta podrazumeva veoma blaki relaks, tehniku hvatovima grebanje, češkanje, glađenje, klijent zauzima određeni položaj… Radi se samo kod potpuno zdravih trudnica a ključne tačke su stopala, noge, šake i ruke, leđa i vrata, prokrviti, nikako jak pritisak, masaža lica i kosmatog dela obavezna… Ovu masažu rade samo fizioterapeuti, mišljenje nadležnog doktora je presudno… U krajnjem slučaju bar stopala do potkolenice, šake i ruke, lice i kosmati deo, tonus i hipertonus, tako da je možemo raditi i u fotelji, bitno je relaksirati osobu i odmoriti! Napomena: mi radimo relaksirajuće masaže!

Vreme trajanja

60 min

Broj masera

1

Tip masaže

terapeutska, relax

Cena masaže

Reviews

Šta naši klijenti kažu

Najbolje mesto za masažu u Beogradu.
Terapeuti su uvek prijatni i nasmejani. Po dolasku Vas uvek ponude pićem i kakvo god da Vam je raspoloženje, poprave Vam dan. Komunikacija je odlična i profesionalna – u svakom trenutku možete da kažete koji intenzitet Vam najviše odgovara.
Prostor je lepo uređen, atmosfera je opuštajuća. Uvek je čisto. Definitivno probajte hedonističku masažu celog tela koja je fenomenalna.

Kontakt i lokacija