MASAŽA ZA PAROVE–EKSELENCIJA HEDONIZAM ZA DVOJE

Detalji masaže

Podrazumeva mix 5 masaža uz upotrebu najfinije kozmetike, kreme i ulja, masira se celo telo, specijalan tretman lica i kosmatog dela glave, sve uz blago istezanje… U prikladno ambijentu masiraju vas dve maserke, dva masera ili maserka i maser, po vašoj želji… maseri se nakon 60 minuta masaže rotiraju. U ovaj paket je uključena konzumacija voća, dezert i svog pića… Pod parom podrazumeva o dve osobe koje se masiraju, može biti klasičan par, dve drugarice, dva druga, poslovni partneri, kolege, rođaci… Ovo je jedna od naših najpopularniji masaža… Želimo Vam ugodan boravak u našoj Ekselenciji masaži Beograd – Excellence massage Belgrade!

Vreme trajanja

120 min

Broj masera

2

Tip masaže

mix 5 masaža

Cena masaže

Reviews

Šta naši klijenti kažu

Najbolje mesto za masažu u Beogradu.
Terapeuti su uvek prijatni i nasmejani. Po dolasku Vas uvek ponude pićem i kakvo god da Vam je raspoloženje, poprave Vam dan. Komunikacija je odlična i profesionalna – u svakom trenutku možete da kažete koji intenzitet Vam najviše odgovara.
Prostor je lepo uređen, atmosfera je opuštajuća. Uvek je čisto. Definitivno probajte hedonističku masažu celog tela koja je fenomenalna.

Kontakt i lokacija