SPECIJAL MASAŽA LICA, DEKOLTEA, KOSMATI DEO GLAVE + TONUS-HIPERTONUS

Detalji masaže

Masaža lica je jedan od četiri segmenata u ovoj celini, masiramo lice sa akcentom na mišiće lica gde dubinski stmuliśemo tkiva da se na prirodan način aktiviraju, obnavljaju…Koristimo kozmetiku Depil medic shop-a (kreme I ulja), pantenol kremu I klasičnu kreću za bebe…Koristimo zaštitnu kapu ( ako ima potrebe) gde vrhovima prstiju delujemo na kožu, lobanju, psihu klijenta, trudimo se da delujemo opuštajuće, samom tehnikom a imirisom eteričnih ulja opustimo nervni sistem…Kod masaže dekoltea je veoma bitno sinhronizovano raditi vrat I spojiti sa licem…Najbitnije je masažu završiti sa tonusom I hipertonusom, uvezati preko vratnog dela kosmati deo glave I time dobijemo zatvoreni krug ,potpuni psiho-fizički odmor sa kozmetičkim tretmanom kremama I uljima…UČINITE NEŠTO ZA SEBE, ODMORITE DUŠU I TELO!

Vreme trajanja

30 min

Broj masera

1

Tip masaže

terapeutska, relax

Cena masaže

Reviews

Šta naši klijenti kažu

Najbolje mesto za masažu u Beogradu.
Terapeuti su uvek prijatni i nasmejani. Po dolasku Vas uvek ponude pićem i kakvo god da Vam je raspoloženje, poprave Vam dan. Komunikacija je odlična i profesionalna – u svakom trenutku možete da kažete koji intenzitet Vam najviše odgovara.
Prostor je lepo uređen, atmosfera je opuštajuća. Uvek je čisto. Definitivno probajte hedonističku masažu celog tela koja je fenomenalna.

Kontakt i lokacija