MASAŽA LICA, DEKOLTEA, VRATA, KOSMATOG DELA GLAVE I RUKU

Detalji masaže

Parcijalna masaža koja se može dodati kao akcentovana, fokus u okviru masaže celog tela za oba pola svih starosnih grupa…Ciljano je pored nege, pokretima, masažnim hvatovima osloboditi pritisak, nelagodu kako fizički tako i na psihičkom planu, postići potpuni psiho-fizički odmor…Koriste se posebne prirodno aromatizovane kreme, kozmetika, u vratom delu hladni gel, kada je u pitanju kosmati deo kod muškog pola ako nemaju veću kosu – kožu masiramo vrhovima prstiju, a kod dama to radimo kroz zaštitnu kapu…Nakon ove masaže poželjno je ne tuširati se bar 6 sati kako bi efekat bio potpun…Ovoj parcijalnoj masaži je poželjno pridodati refleksologiju stopala sa MASAŽOM potkolenice kako bismo opustili celo telo jer je izostavljena u ovom slučaju masaža celog tela! Popularna je veoma kod poslovnih klijenata, ljudi kod kojih je nega lica od značaja i onih koji iz religioznih, zdravstvenih ili nekih specijalnih razloga mogu da imaju samo ove dve parcijalne masaže…Očekujemo vas, pozdrav od tima Excellence Massage Belgrade!

Vreme trajanja

40

Broj masera

1

Tip masaže

6000

Cena masaže

Reviews

Šta naši klijenti kažu

Najbolje mesto za masažu u Beogradu.
Terapeuti su uvek prijatni i nasmejani. Po dolasku Vas uvek ponude pićem i kakvo god da Vam je raspoloženje, poprave Vam dan. Komunikacija je odlična i profesionalna – u svakom trenutku možete da kažete koji intenzitet Vam najviše odgovara.
Prostor je lepo uređen, atmosfera je opuštajuća. Uvek je čisto. Definitivno probajte hedonističku masažu celog tela koja je fenomenalna.

Kontakt i lokacija