HEDONISTIČKA MASAŽA CELOG TELA ZA OBA POLA

Detalji masaže

HEDONISTIČKA MASAŽA celog tela za oba pola svih starosnih grupa u trajanju od 90 min (30+30+30) je trenutno najtraženija masaža u grupi masaža gde rade više od jednog masera ili maserki (vi birate ko vas masira)…To je mix klasične švedske, duplog relaksa, umirujuće terapeutke, senzualnog pokreta, Kraljevske 4 ruke u jednom delu (na sredini ili na kraju zavisno od źelje klijenta ili trenutne mogućnosti) uz dodatak vibracije ili čak deepp tissue…Sa masažom se kreće od ledja I uglavnom je tu tehnika koja preovladava švedska, terapeutska sa doziranjem pritiska začinjeno senzualnim pokretom, nakon 30 minuta ulazi drugi terapeut I sledećih 30 minuta rade Kraljevsku masažu intenzivnog ili po želji klijenta blago zenzualnog pokreta 4 ruke, nakon te Kraljevske masaže nastavljamo sledećih 30 minuta drugi po redu došao na masažu relaksirajućom tehnikom (prvi maser napušta masažu), senzualnim pokretom uz dodatak vibracije uz upotrebu kreme I ulja koja deluju kao aromaterapija…Mnogi klijenti žele da 30 minuta Kraljevske masaže bude na kraju, ako smo u mogućnosti rado izlazimo u susret…Možemo promeniti I tehnike tako da je konstantno to jakog pritiska ili blagog, naravno začinjeno senzualnim pokretom uz korišćenje aromatičnih krema, ulja čak I hladnog gela ako su sportisti u pitanju ili neka povreda …3 kombinacije masera su u opticaju po želji klijenta postupamo : dve devojke, dva momka ili kombinovano momak I devojka gde maser masira ledja jako, kombinuju se u Kraljevskoj 4 ruke nakon čega on izlazi a maserka nastavlja masažu prednje strane tela…Napominjema da masiramo prednju stranu I zadnju , celo telo oba pola svih starosnih grupa bez polnog organa…Cenovnik je detaljan I transparentan, za sve klijente se može pronaći dobar odabir, UČINITE NEŠTO ZA SEBE, ODMORITE DUŠU I TELO!

Vreme trajanja

90 min

Broj masera

2

Tip masaže

relax, anti-stres

Cena masaže

Reviews

Šta naši klijenti kažu

Najbolje mesto za masažu u Beogradu.
Terapeuti su uvek prijatni i nasmejani. Po dolasku Vas uvek ponude pićem i kakvo god da Vam je raspoloženje, poprave Vam dan. Komunikacija je odlična i profesionalna – u svakom trenutku možete da kažete koji intenzitet Vam najviše odgovara.
Prostor je lepo uređen, atmosfera je opuštajuća. Uvek je čisto. Definitivno probajte hedonističku masažu celog tela koja je fenomenalna.

Kontakt i lokacija