EKSELENCIJA ORIJENTAL EKSPRES MASAŽA

Detalji masaže

Objašnjenje masaže: Najzahtevnija grupna masaža u trajanju od 180 minuta, podrazumeva u prvih 60 minuta Carsku masažu 8 ruku ( 4 maserki ili masera, obično je kombinovano, masiraju sinhronizovano, na klijentu je izbor) u drugih 60 minuta ostaju dvoje i rade Kraljevsku masažu 4 ruke (ostaju dvoje iz prethodne Carske kombinacije ili dolaze potpuno drugi terapeuti), poslednjih 60 minuta radi jedan maser/ka Ekselencija SPECIJAL MASAŽU, upotrebljavaju se posebna aromatizovana ulja i kreme… Piramidalno 4+2+1(ukupno tretman masažom rade 7 masera/ki), smirijemo i relaksiramo dok ne postignemo potpuni PSIHO- FIZIČKI ODMOR! Nakon završetka tretmana masažom klijent nastavlja sa odmorom, u slučaju da zaspi budimo ga nakon 30 minuta… Poželjno je tuširati se mlakom vodom, ako je moguće ne tuširati se kako bi kozmetika dala puno hranjenje kože i opuštanje mišića narednih 6-8 h, ako idemo na spavanje to je pun pogodak.. . Napominjemo, koža se samo prebriše peškirom jer kozmetika ne masti garderobu… Imamo jednokratne kape za kosmati deo glave za žene i muškarce… Napomena: OVA MASAŽA SE NE MOŽE PRIMENJIVATI NA OSOBAMA SA VIDOKOM GLIKEMIJOM, HIPERZENZIJOM, NEKIM UGRADJENIM IMPLANTOM, NA TRUDNICAMA, OSOBAMA MLADJIM OD 18 GODINA I U SVIM DRUGIM SITUACIJAMA KONTRAINDIKOVANIM! Najbolje rezultate daje gde je pored fizičkog dominantan psihički umor… Lep dan želimo, pozdrav od tima Excellence massage Belgrade!

Vreme trajanja

180 min

Broj masera

7

Tip masaže

terapeutska, relax

Cena masaže

Reviews

Šta naši klijenti kažu

Najbolje mesto za masažu u Beogradu.
Terapeuti su uvek prijatni i nasmejani. Po dolasku Vas uvek ponude pićem i kakvo god da Vam je raspoloženje, poprave Vam dan. Komunikacija je odlična i profesionalna – u svakom trenutku možete da kažete koji intenzitet Vam najviše odgovara.
Prostor je lepo uređen, atmosfera je opuštajuća. Uvek je čisto. Definitivno probajte hedonističku masažu celog tela koja je fenomenalna.

Kontakt i lokacija