Kako pravilno izabrati masažu za svoje potrebe

U svetu masaža postoji mnogo različitih tehnika i pristupa, a svaka od njih nudi specifične benefite za telo i um.

Pravilno odabran tretman može značajno poboljšati vaše fizičko i mentalno blagostanje.

Bilo da tražite olakšanje bola, opuštanje, rehabilitaciju povreda ili jednostavno želite da se opustite, postoji masaža koja je idealna za vaše potrebe.

Terapeutska masaža

Detalji masaže

Terapeutska masaža traje 40 minuta i specifična je po tome što se fokusira na svaki mišić, počevši od glave. Ova masaža je temeljna i daje najbolji efekat u kombinaciji sa sportskom i relaks masažom. Nakon tretmana se preporučuje dugo tuširanje mlakom vodom kako bi se postigao potpuni efekat.

Za koga je idealna?

Ova masaža je idealna za osobe koje pate od hroničnog bola ili napetosti mišića. Takođe je pogodna za one koji traže ciljanu terapiju za specifične mišićne grupe. Terapeutska masaža je odlična za opuštanje mišića nakon fizičke aktivnosti ili za smanjenje stresa i napetosti.

Masaža leđa + sportsko-terapeutska masaža celog tela

Detalji masaže

Ova masaža traje 60 minuta i fokusira se na leđa, dok se celokupno telo tretira sa akcentom na sportsko-terapeutsku tehniku. Relax masaža se primenjuje samo u predelu stomaka i bubrega. Koriste se različite kreme i ulja, a sportski gel je poželjan za leđa.

Za koga je idealna?

Idealna je za sportiste i aktivne osobe koje traže olakšanje bola i opuštanje nakon intenzivne fizičke aktivnosti. Takođe je pogodna za osobe koje pate od bolova u leđima ili mišićne napetosti.

Ekselencija masaža dubokih tkiva stopala, celih nogu i gluteusa, lumbalnog dela

Detalji masaže

Ova masaža traje 60 minuta i fokusira se na donji deo tela, uključujući stopala, noge, gluteuse i lumbalni deo. Koriste se razna ulja i kreme kako bi se postigao maksimalan efekat.

Za koga je idealna?

Idealna je za osobe koje imaju problema sa donjim delom tela, kao što su bolovi u nogama, stopalima ili donjem delu leđa. Takođe je pogodna za sportiste i one koji provode puno vremena na nogama.

Orijentalna masaža

Detalji masaže

Orijentalna masaža traje 60 minuta i kombinuje jake i blage tehnike sa aromaterapijom. Ova masaža uključuje vakum šakom u lopatičnom delu i razbijanje mialgija prstima, pružajući izuzetno opuštajuće iskustvo.

Za koga je idealna?

Idealna je za osobe koje traže opuštanje i oslobađanje od stresa, kao i za one koji uživaju u aromaterapiji. Ova masaža je takođe pogodna za osobe koje žele da se oslobode napetosti u mišićima.

Miks po želji

Detalji masaže

Miks po želji traje 90 minuta i omogućava klijentima da izaberu tehniku koja im najviše odgovara. Masaža se izvodi na celom telu sa obe strane, a preporučuje se da klijenti odaberu tehniku broj 2 u produženom izdanju.

Za koga je idealna?

Idealna je za osobe koje žele personalizovano iskustvo i mogućnost izbora tehnike koja najbolje odgovara njihovim potrebama. Ova masaža je odlična za one koji traže sveobuhvatan tretman za celo telo.

Medicinska masaža (u rukavicama sa puderom)

Detalji masaže

Medicinska masaža traje 80 minuta i koristi se Švedska tehnika masaže sa rukavicama i puderom, mada mogu biti korišćeni i kreme i ulja. Fokusira se na problematične tačke i pruža kompletan psiho-fizički odmor.

Za koga je idealna?

Idealna je za osobe koje pate od specifičnih medicinskih problema ili povreda. Takođe je pogodna za one koji traže temeljnu i profesionalnu masažu sa fokusom na problematične tačke.

Kraljevska masaža – 4 ruke

Detalji masaže

Kraljevska masaža traje 60 minuta i uključuje masažu celog tela sa četiri ruke. Ova masaža pruža dodatni nivo opuštanja i kvaliteta same masaže.

Za koga je idealna?

Idealna je za osobe koje traže luksuzno iskustvo masaže i maksimalno opuštanje. Takođe je pogodna za one koji žele intenzivan tretman za celo telo.

massage belgrade

Hedonistička masaža celog tela za oba pola

Detalji masaže

Hedonistička masaža traje 90 minuta i uključuje kombinaciju klasične švedske, relaksirajuće terapeutske i senzualne masaže sa dodatkom vibracije i deep tissue tehnike. Masaža se izvodi sa više od jednog terapeuta, pružajući jedinstveno i luksuzno iskustvo.

Za koga je idealna?

Idealna je za osobe svih starosnih grupa koje traže sveobuhvatan tretman za opuštanje i revitalizaciju. Takođe je pogodna za one koji žele kombinaciju različitih tehnika masaže u jednom tretmanu.

Masaža za parove – Ekselencija Hedonizam za dvoje

Detalji masaže

Ova masaža traje 120 minuta i uključuje mix pet masaža sa upotrebom najfinije kozmetike, krema i ulja. Masaža se izvodi u prikladnom ambijentu sa dve maserke, dva masera ili kombinacijom maserke i masera, uz rotaciju terapeuta nakon 60 minuta.

Za koga je idealna?

Idealna je za parove, prijatelje, rođake ili poslovne partnere koji žele da zajedno uživaju u luksuznom tretmanu masaže. Ova masaža je savršen izbor za posebne prilike i proslave.

Pravilno odabran tretman masaže može značajno poboljšati vaše fizičko i mentalno blagostanje. Različite tehnike masaže nude specifične benefite i mogu biti prilagođene vašim individualnim potrebama. Bilo da tražite olakšanje bola, opuštanje, rehabilitaciju povreda ili jednostavno želite da se opustite, Excellence Massage Belgrade nudi širok spektar masaža koje će zadovoljiti vaše potrebe. Uzmite u obzir vaše specifične ciljeve i potrebe, konsultujte se sa terapeutom i izaberite masažu koja će vam pružiti najbolji mogući efekat.

relaks masaza beograd