Massage, 按摩, 'מַסָג, تدليك,  マッサージ, ماساژ, हनजी मालिश
PROMOCIJE I AKCIJE
 
TRUDNICAMA odobravamo popust 33 % na sve masaže na iznos preko 3500 dinara u novcu a ispod tog iznosa dobija se bonus od 20 minuta dodatnog gratis vremena na konto popusta. Posetite nas!
 
Poštovani potencijalni klijenti, sredom je popust 33 %na sve masaže, na iznos preko 3500 dinara u novcu a ispod tog iznosa dobija se bonus od 20 minuta dodatnog gratis vremena na konto popusta. Posetite nas, VAŠA EKSELENCIJA MASAŽA BEOGRAD SVETOGORSKA 27!
 
ISKORISTITE PRILIKU!!! Svake Srede dajemo 33% popusta klijentima za sve tretmane masaže! Prilikom dolaska naglasite da ste posetili naš Web sajt!
 
Svakog dana od 07:00h do 13:00h svi tretmani masaže sniženi za 25% ili za punu cenu dobijate dodatno vreme masaže.
 
AKCIJA!!! Stalna promocija: Za osobe ženskog pola 25% popusta za sve tretmane masaže!!!
 
Stalni popust za grupe!!! 25% popusta za grupe do 15 članova i za grupe sa više od 15 članova za sve tretmane masaže ili za punu cenu dobijate dodatno vreme masaže!!!

 

 

 
Obradujte vama drage osobe poklon vaučerima i pružite im istinsko zadovoljstvo našim tretmanima. Vaučer je izradjen u luksuznoj štampi na kvalitetnom papiru u prigodnoj poklon koverti.

PRUŽAMO VAM MOGUĆNOST AVANSNE UPLATE I REZERVACIJE TERMINA
Za svaku našu uslugu i uplatu preko tekućeg računa dobićete fiskalni račun.
Broj tekućeg računa 160-459205-55, BANKA INTESA; Primalac: Mile Mitrović PR Studio za negu tela Ekselencija MM Beograd (Stari Grad); Svrha uplate: Uplata za usluge masaže
Napomena: Molimo Vas da nas obavestite o uplati (putem telefona, sms-om,Viberom ili What's Up-om)